AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde elma görmek

Kahve falında su içinde elma görmek

Kahve falında su içinde elma görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde elma gördüyseniz:

  • Hertür zihinsel çalışmada ya da yeni şeyler öğrenebilmekte başarılısınız.

Kahve falında suyun içinde elma görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına inanılır.

Kahve falında su içinde elma görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde elma görmek kederden ve stresten kurtulacağına, güzel huylarını terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında sepet içinde elma görmek eskisinden de iyi olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulur.

Kahve falında elma içinde kurt görmek elinin de bolluk göreceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde elma ağacı görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elma suyu sıkmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir