AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma satmak

Kahve falında elma satmak

Kahve falında elma satmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına alamet eder.

Kahve falında elma satmak gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Kahve falında kırmızı elma satmak bilincin artacağına, dileklerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma satmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma satmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafet satmak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak satmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında çorba satmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kendi evini satmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini satmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir