AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet satmak

Kahve falında kıyafet satmak

Kahve falında kıyafet satmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyafet satmak gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Kahve falında kıyafet satmak büyük bir kazanç elde edeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kıyafetleri satmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, dönülmez yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini satmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek kıyafetleri satmak hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kıyafeti satmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın küpe satmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında çanta satmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bahçe satmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir