AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evini satmak

Kahve falında kendi evini satmak

Kahve falında kendi evini satmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kendi evini satmak gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında evini ucuza satmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evin eşyasını satmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında evinin eşyasını satmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski evini satmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında evini satmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi evini satmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalettir.

Kahve falında bulgur satmak söz ve yetki sahibi olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak bebek satmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir