AnaSayfa / Genel / Kahve falında karadut reçeli görmek

Kahve falında karadut reçeli görmek

Kahve falında karadut reçeli görmek bunun için her gün şükredeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında karadut reçeli gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında karadut reçeli görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında karadut ağacı görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Kahve falında karadut satmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında karadut suyu içmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan karadut yemek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında karadut yemek ve toplamak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karadut görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında karadut toplamak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir