AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma nar görmek

Kahve falında elma nar görmek

Kahve falında elma nar görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında elma nar gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında nar elma görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, başarılarının katlanacağına işaret eder.

Kahve falında elma ve nar görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar ve elma görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine delalettir.

Kahve falında elma nar görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar ve elma toplamak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında nar ekşisi almak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı taneli nar görmek sorunların çözüleceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında nar fidesi görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir