AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve nar görmek

Kahve falında elma ve nar görmek

Kahve falında elma ve nar görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında elma ve nar gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Kahve falında nar ve elma toplamak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar ve elma görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında nar elma görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma nar görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Kahve falında elma ve nar görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına nar vermek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında ekşi nar yemek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı nar yemek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir