AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ısırmak

Kahve falında elma ısırmak

Kahve falında elma ısırmak bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında elma ısırmak gördüyseniz:

  • Para açısından güçlüsünüz.

Kahve falında yeşil elma ısırmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında elma ısırmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ısırdığını görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında elmayı ısırmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma ısırmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine delalettir.

Kahve falında arının ısırdığını görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrep ısırdığını görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında aslan ısırdığını görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir