AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep ısırdığını görmek

Kahve falında akrep ısırdığını görmek

Kahve falında akrep ısırdığını görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında akrep ısırdığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında akrep ısırdığını görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, yürek yakan biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında akrebin ısırdığını görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru akrep görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrebi öldürmeye çalışmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında şeffaf akrep görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında bacağında akrep görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep sürüsü görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtta akrep görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir