AnaSayfa / Genel / Kahve falında arının ısırdığını görmek

Kahve falında arının ısırdığını görmek

Kahve falında arının ısırdığını görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında arının ısırdığını gördüyseniz:

  • Hayatınıza veya işinize karışan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında arıların ısırdığını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalettir.

Kahve falında arı ısırmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arıyı ısırmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı ısırdığını görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arının ısırdığını görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işaret eder.

Kahve falında arı beyi görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, yokluk içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eşek arı öldürmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arının oğul verdiğini görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir