AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizden vurulmak

Kahve falında dizden vurulmak

Kahve falında dizden vurulmak hasretliğin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında dizden vurulmak gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Kahve falında dizden vurulmak güzel bir hayata sahip olunacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında odun dizmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık dizmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına yorulur.

Kahve falında tesbih dizdiğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı dizmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında raf dizmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak dizmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir