AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleriyle yürümek

Kahve falında elleriyle yürümek

Kahve falında elleriyle yürümek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elleriyle yürümek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Kahve falında el ele yürümek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle el ele yürümek zor zamanların biteceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elini tutup yürümek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında elleriyle yürümek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başarısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin üstünde yürümek umutlarının tazeleneceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ellerin üzerinde yürümek zengin bir hayat süreceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir