AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerin üzerinde yürümek

Kahve falında ellerin üzerinde yürümek

Kahve falında ellerin üzerinde yürümek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerin üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Her tür engeli aşabilecek şansınız var.

Kahve falında elleri üzerinde yürümek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında elleriyle yürümek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele yürümek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle el ele yürümek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla el ele yürümek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında el ele tutuşmak yürümek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında el ele yürüdüğünü görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir