AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ele yürümek

Kahve falında el ele yürümek

Kahve falında el ele yürümek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, razı geleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında el ele yürümek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz.

Kahve falında elleriyle yürümek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına inanılır.

Kahve falında el ele yürümek doktordan doktora koşturacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında el ele tutuşmak yürümek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle el ele yürümek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ele yürüdüğünü görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle el ele yürümek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir