AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yakalamak

Kahve falında balık yakalamak

Kahve falında balık yakalamak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık yakalamak gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında köpek balığını yakalamak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında denizden balık yakalamak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercan balığı yakalamak ferah bir döneme girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık yakalamak ve yemek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru köpek balığı yakalamak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek balığı yakaladığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman balık yakalamak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir