AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı yakalamak

Kahve falında balığı yakalamak

Kahve falında balığı yakalamak kötü hastalıkların iyileşeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Kahve falında balık sürüsü yakalamak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak evlat sahibi olunacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak çok büyük paralar kazanılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çayda balık yakalamak elindeki işi rayına oturtacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında suda balık yakalamak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzerek balık yakalamak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Kahve falında balık elle yakalamak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir