AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle balık yakalamak

Kahve falında elle balık yakalamak

Kahve falında elle balık yakalamak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elle balık yakalamak gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında elle balık yakalamak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında elleriyle balık yakalamak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında balığı elle yakalamak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde elle balık yakalamak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında balık elle yakalamak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında kocaman balık yakalamak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek yanlış işlere girileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir