AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerin kan içinde görmek

Kahve falında ellerin kan içinde görmek

Kahve falında ellerin kan içinde görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yoksulluğa, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, hakkıyla kazanca, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında ellerin kan içinde gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında elleri kan içinde görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerin kan içinde görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şırınga içinde kan görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi kanlar içinde görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kanlar içinde görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin kanlar içinde öldüğünü görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde kan görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu kanlar içinde görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir