AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kan olmak

Kahve falında elleri kan olmak

Kahve falında elleri kan olmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işarettir.

Kahve falında elleri kan olmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Kahve falında eli yüzü kan görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ayağa kalkacağına inanılır.

Kahve falında ellerin kan içinde görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, haksızlıklara uğranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinde kan görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerde kan görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinde kan görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinin kan olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun elinde kan görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının elinde kan görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir