AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzların eridiğini görmek

Kahve falında buzların eridiğini görmek

Kahve falında buzların eridiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında buzların eridiğini gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında buzların eridiğini görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlanma görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, hastaysa şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlanmış et görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kar ve buzlanma görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında buzlanmış su görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulur.

Kahve falında buzların üstünde yürümek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet eder.

Kahve falında yerleri buzlanmış görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında buzların kırıldığını görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir