AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında ellerinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında ellerinin büyüdüğünü görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ellerinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi aşkınızı veya belli bir konuya adanmışlığınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ellerinin büyüdüğünü görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin büyüdüğünü görmek atılan adımların boşa çıkacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin büyüdüğünü görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kedi büyütmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Kahve falında civciv büyütmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başının büyüdüğünü görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek strese gireceğine, gergin olacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir