AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının büyüdüğünü görmek

Kahve falında başının büyüdüğünü görmek

Kahve falında başının büyüdüğünü görmek hatalarını düzelteceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Kahve falında başının büyüdüğünü görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalettir.

Kahve falında dişlerin büyüdüğünü görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ağacın büyüdüğünü görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında aslan büyütmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın büyüdüğünü görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulur.

Kahve falında göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir