AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin bağlı olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin bağlı olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin bağlı olduğunu görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, muradının gerçekleşeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin bağlı olduğunu gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ellerini bağlı görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında eli bağlanmak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinin bağlı olduğunu görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini elleri bağlı görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eli bağlı olmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında elleri bağlı görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerinin bağlandığını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir