AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin bağlı olduğunu görmek

Kahve falında elinin bağlı olduğunu görmek

Kahve falında elinin bağlı olduğunu görmek acı veren durumların vuku bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında elinin bağlı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerinin bağlı olduğunu görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında elleri bağlı insan görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında elleri bağlı görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eli bağlanmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri bağlı birini görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerinin bağlandığını görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri bağlı olmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir