AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli bağlı olmak

Kahve falında eli bağlı olmak

Kahve falında eli bağlı olmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli bağlı olmak gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında elleri bağlı görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri bağlı birini görmek dişe diş savaşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalettir.

Kahve falında ellerinin bağlı olduğunu görmek sağlığına kavuşacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında eli kolu bağlanmak ününü ülke dışına taşıyacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında eli bağlanmak yeni bir işe girileceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında birini elleri bağlı görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleri bağlı olmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir