AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini bağlı görmek

Kahve falında ellerini bağlı görmek

Kahve falında ellerini bağlı görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini bağlı gördüyseniz:

  • Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında elleri bağlanmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini elleri bağlı görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ellerini bağlı görmek çok iyi bir duruma geleceğine, kısmetsizlik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli bağlanmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalettir.

Kahve falında ellerinin bağlandığını görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gelirinin daimi olacağına yorulur.

Kahve falında elleri bağlı görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elleri bağlı olmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir