AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli bağlanmak

Kahve falında eli bağlanmak

Kahve falında eli bağlanmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalettir.

Kahve falında eli bağlanmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler nedeniyle bir fırsat kaçırabilir veya yanlış hamleler yapabilirsiniz.

Kahve falında elleri bağlı insan görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eli bağlı olmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini bağlı görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında eli kolu bağlanmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri bağlı görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini elleri bağlı görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalet eder.

Kahve falında elinin bağlı olduğunu görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında elleri bağlı birini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir