AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan yıkamak

Kahve falında kan yıkamak

Kahve falında kan yıkamak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kan yıkamak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz.

Kahve falında ellerini kanla yıkamak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan yıkamak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında köpek ve kan görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kedi kan görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sol koldan kan vermek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan ve idrar görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu kan görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir