AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kanlar içinde görmek

Kahve falında sevgiliyi kanlar içinde görmek

Kahve falında sevgiliyi kanlar içinde görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok iyi şeylere, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi kanlar içinde gördüyseniz:

  • Zorlama seçimler yapmak yerine kendinize biraz zaman tanıyın.

Kahve falında sevgilini kanlar içinde görmek çevrenizden takdir görmeye, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini kanlar içinde görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi kanlar içinde görmek bekarlar için evlenmeye, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde kedi görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında kanlar içinde bebek görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kanlar içinde görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işarettir.

Kahve falında şırınga içinde kan görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında birinin kanlar içinde öldüğünü görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir