AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kanlar içinde görmek

Kahve falında oğlunu kanlar içinde görmek

Kahve falında oğlunu kanlar içinde görmek mutlu günlerin yaşanacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kanlar içinde gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında oğlunu kanlar içinde görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kan içinde görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu suyun içinde görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu beyazlar içinde görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kan içinde görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kan içinde kalmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde köpek görmek anne babanın üzüntü duyacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını kanlar içinde görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir