AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri bağlı birini görmek

Kahve falında elleri bağlı birini görmek

Kahve falında elleri bağlı birini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kısmetin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında elleri bağlı birini gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlardan ufak tefek detaylar sayesinde ayrılabilirsiniz.

Kahve falında eli kolu bağlanmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini bağlı görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin bağlandığını görmek alkış alacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eli kolu bağlı olmak sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri bağlı görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına inanılır.

Kahve falında eli bağlı olmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, şansının kendisinden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında eli bağlanmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Kahve falında ellerinin bağlı olduğunu görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir