AnaSayfa / Genel / Kahve falında elişi ipi görmek

Kahve falında elişi ipi görmek

Kahve falında elişi ipi görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bir araya geleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elişi ipi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölünün elinde ip görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, cesaretini yeninden toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elişi ipi görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, rahatının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde ip görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan ip çekmek sorunların üzüntülere neden olacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek rakiplerin üzüleceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ip atmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğümlenmiş ip görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir