AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde ip görmek

Kahve falında ölünün elinde ip görmek

Kahve falında ölünün elinde ip görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yüzünün de güleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinde ip gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında ölünün elinde ip görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde ip görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında elişi ipi görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden ip almak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elinde anahtar görmek çok üzüntü yaşayacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulur.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde bayrak görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ölünün eline su dökmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir