AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin şiştiğini görmek

Kahve falında elinin şiştiğini görmek

Kahve falında elinin şiştiğini görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında elinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Mükemmel buluşlar, fikirler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında elinin şiştiğini görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında şiş el görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini şişmiş görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elin şiştiğini görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ellerinin şiştiğini görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında şişmiş el görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalettir.

Kahve falında eli şiş görmek sıkıntıların aşılacağına, başarı ve zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında elleri şiş görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir