AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin camla kesildiğini görmek

Kahve falında elinin camla kesildiğini görmek

Kahve falında elinin camla kesildiğini görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yeni insanlarla tanışacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında elinin camla kesildiğini gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Kahve falında elinin camla kesildiğini görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında elin kesildiğini görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin kesildiğini görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında eli kesilmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinin kesildiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin kesildiğini görmek imkânlarının da genişleyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el kesilmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında elleri kesilmek rızık eksikliği yaşayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir