AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini dikişli görmek

Kahve falında elini dikişli görmek

Kahve falında elini dikişli görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında elini dikişli gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz olmasına rağmen, diğer kişilerin problemleri veya stresli tavırlarıyla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ele dikiş atmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dikişli el görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında elini dikişli görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline dikiş atmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde dikiş görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dikişli bacak görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir