AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının çamurunu yıkamak

Kahve falında ayağının çamurunu yıkamak

Kahve falında ayağının çamurunu yıkamak orada tatsız olaylar yaşayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, geçiminin yerinde olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağının çamurunu yıkamak gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çamurlu ayağı yıkamak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında ayağının çamurunu yıkamak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çamurunu yıkamak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu araba yıkamak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu halı yıkamak bolluk ve bereketin artacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu elini yıkamak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıdaki çamuru yıkamak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir