AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kalp görmek

Kahve falında yeşil kalp görmek

Kahve falında yeşil kalp görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, işlerin günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kalp gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Kahve falında yeşil kalp görmek makbul olan şeylere, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atan kalp görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kalp atışını dinlemek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kalpli pasta yemek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  inanılır.

Kahve falında kalp krizinden öldüğünü görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki kalp görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kalp krizi geçirdiğini görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir