AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline güvercin almak

Kahve falında eline güvercin almak

Kahve falında eline güvercin almak zahmetli durumların sona erdirileceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Kahve falında eline güvercin almak gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak evlat sahibi olunacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde güvercin tutmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin eline almak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercini elinde tutmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercini eline almak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline güvercin almak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir