AnaSayfa / Genel / Kahve falında prizden ateş çıktığını görmek

Kahve falında prizden ateş çıktığını görmek

Kahve falında prizden ateş çıktığını görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında prizden ateş çıktığını gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Kahve falında prizden ateş çıktığını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan priz görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında priz takmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Kahve falında elektrik prizi görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında üçlü priz görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış priz görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında prizin yandığını görmek makbul olan mallar edineceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında priz yandığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir