AnaSayfa / Genel / Kahve falında elindeki kanı yıkamak

Kahve falında elindeki kanı yıkamak

Kahve falında elindeki kanı yıkamak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, torunlarına dahi yeteceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında elindeki kanı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Kahve falında elindeki kanı yıkamak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük yenilikler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yerdeki kanı yıkamak kazancını katbekat arttıracağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında adet kanını yıkamak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında hayız kanı yıkamak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında adet kanını yıkadığını görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, halsizleşeceğine delalettir.

Kahve falında kanı yıkamak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında adet kanı yıkamak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir