AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerdeki kanı yıkamak

Kahve falında yerdeki kanı yıkamak

Kahve falında yerdeki kanı yıkamak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında yerdeki kanı yıkamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı dikkatsizlikler nedeniyle işinizde bazı hatalara neden olabilirsiniz.

Kahve falında yerdeki kanı yıkamak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yerdeki kanı temizlemek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında akan kanı yıkamak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında elindeki kanı yıkamak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet kanını yıkadığını görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adet kanını yıkamak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yanlış kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayız kanı yıkamak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir