AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde sperm görmek

Kahve falında elinde sperm görmek

Kahve falında elinde sperm görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde sperm gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Kahve falında elinde sperm görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin spermlerini görmek geçim derdine düşmeyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında spermde kan görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sperm bulaştığını görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalet eder.

Kahve falında çok sperm görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında sperm kusmak saygın biri olacağına, güzel günlerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sperm görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sperm akıtmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir