AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sperm görmek

Kahve falında çok sperm görmek

Kahve falında çok sperm görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, parasını dikkatli harcayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sperm gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden isteklerine göre değil, sizin kendi taleplerinize göre ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında sperm bulaştığını görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sperm yutmak mutlulukların yarım kalacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi spermini görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bol sperm görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda sperm görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında sperm yemek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil sperm görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin sperm görmek bol para kazanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir