AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde siğil görmek

Kahve falında yüzünde siğil görmek

Kahve falında yüzünde siğil görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, geçineceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde siğil gördüyseniz:

  • Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız, planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzünde siğil görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ayakta siğil görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında elinde siğil çıktığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında bacakta siğil görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde siğil çıktığını görmek fikirlerinin çatışacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerde siğil görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında siğil görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında parmağında siğil görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir