AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde saksı görmek

Kahve falında elinde saksı görmek

Kahve falında elinde saksı görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında elinde saksı gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında elinde saksı görmek bolluğa kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında saksı taşımak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda yeşil yaprak görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda fidan görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında saksıya biber dikmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek yıpranacağına, strese gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında saksıda yeşil domates görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir