AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde para görmek

Kahve falında ölünün elinde para görmek

Kahve falında ölünün elinde para görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, işinden ve parasından olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, rızkın genişlemesine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinde para gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölünün elinde para görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde desteyle para görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para eline almak sıhhat kazanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında eline çok para geçmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde bozuk para görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın elinde para görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına inanılır.

Kahve falında parayı eline almak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir