AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördeklerin uçtuğunu görmek

Kahve falında ördeklerin uçtuğunu görmek

Kahve falında ördeklerin uçtuğunu görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ördeklerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uçan ördek yakalamak az da olsa feraha çıkılacağına, atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek uçtuğunu görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek belalardan korunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında uçan ördek görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında ördeklerin uçtuğunu görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında uçan beyaz ördek görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek ve yavruları görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir