AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek uçtuğunu görmek

Kahve falında ördek uçtuğunu görmek

Kahve falında ördek uçtuğunu görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kredi çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek uçtuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Kahve falında uçan ördek görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan beyaz ördek görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında ördeklerin uçtuğunu görmek yeni bir işe gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ördek uçtuğunu görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uçan ördek yakalamak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ördek yolmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir