AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kuran yazısı görmek

Kahve falında elinde kuran yazısı görmek

Kahve falında elinde kuran yazısı görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında elinde kuran yazısı gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Kahve falında elinde kuran yazısı görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kuran yazısı görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kuran yazılı taş görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kuran yazılı altın görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim yazısı görmek şansının kötüye gideceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kuran yazılı görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran yazılarının silindiğini görmek aşık olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir